تشکیل نخستین شورای صنفی دانشجویان مقطع دکترای تخصصی

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تشکیل نخستین شورای صنفی دانشجویان مقطع دکترای تخصصی و دستیاران در دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، امیر رضا صالح مقدم با بیان اینکه اوایل خرداد ماه سال جاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان در دانشگاه برگزار شد اظهار داشت: بر اساس مقررات جدید، امسال برای اولین بار شورای صنفی ویژه دانشجویان دوره‌های دکترای تخصصی و رزیدنت‌های بالینی نیز تشکیل شد.

وی خاطر نشان کرد: فرآیند انتخابات شورای صنفی دانشجویی از نیمه اردیبهشت آغاز و بر اساس مقررات،مراحل تشکیل کمیته‌های اجرایی و نظارت بر انتخابات، نام نویسی از داوطلبان عضویت در شوراها، احراز صلاحیت داوطلبان، تبلیغات کاندیداها  انجام شد و در نهایت رأی گیری در حوزه‌های انتخاباتی شامل دانشکده‌های مستقر در مشهد و شهرستان‌های اقماری و خوابگاه‌های دانشجویی برگزار گردید.

صالح مقدم ضمن تشکر از حضور فعال و مشارکت دانشجویان در انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه،‌ ابراز امیدواری کرد اعضای منتخب شوراهای صنفی در ارتقاء و بهبود خدمات رفاهی و صنفی دانشجویان به مسئولان مربوطه کمک کنند.

گفتنی است؛ در این دوره انتخابات تعداد ۱۱۵ نفر از دانشجویان کاندیدای عضویت در شوراهای صنفی شدند که در نهایت تعداد ۸۴ نفر بعنوان اعضای اصلی و علی البدل انتخاب شدند.