نمایش # 
عنوان نویسنده کلیک ها
تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت نوشته شده توسط 114 34
اعلام برنامه های هفته جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نوشته شده توسط مریم ربانی 118
برنامه ریزی برای راه اندازی آزمایشگاه تخصصی فرآورده های حلال در مشهد نوشته شده توسط مریم ربانی 145
برگزاری دوره آموزشی توجیهی نرم افزار HIX به همت معاونت غذاودارو نوشته شده توسط مریم ربانی 100
بررسی بیش از یک هزار درخواست صدور مجوزهای بهداشتی نوشته شده توسط مریم ربانی 244
آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات همایش بین المللی فرآورده های حلال نوشته شده توسط مریم ربانی 165
اجرای طرح تلفیق دارویی بیماران بستری در مراکز درمانی نوشته شده توسط سردبيرخبروب دا 218
لزوم نهادینه سازی فرهنگ بهره گیری از محصولات حلال نوشته شده توسط مریم ربانی 138
اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی کاهش می یابد نوشته شده توسط مریم ربانی 145
اجراي سيستم هاي ایمنی مواد غذایی از اولویت های معاونت غذا و دارو نوشته شده توسط مریم ربانی 140