بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شبکه بهداشت و درمان فریمان

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه جمعی از مدیران این حوزه از شبکه بهداشت و درمان فریمان بازدید کردند.

به گزارش وب دا، این بازدید در راستای برنامه عملیاتی و استراتژیک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور بررسی چالش ها، مشکلات و نظرات در حوزه های غذا، دارو، آزمایشگاه و تجهیزات پزشکی انجام شد.

در این بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بررسی اقدامات انجام شده و دریافت گزارش از حوزه های مختلف به تشریح برنامه های معاونت در بخش های مختلف پرداخت.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و هیات همراه همچنین  از اماکن خدماتی،داروخانه ها، عطاری ها، کلینیک های ترک اعتیاد و کارخانه های تولید مواد غذایی و آرایشی بهداشتی بازدید و اقدامات صورت گرفته را مورد ارزیابی قرار داد.

# کارشناسmohammad 1395-10-20 10:36
بازدیدبسیارمفیدی بود