استفاده از توانمندی و ظرفیت های منطقه ای از مهمترین اهداف سازمان غذا و دارو

مدیر هماهنگی امور استانهای سازمان غذا و دارو، افزایش تعامل میان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی  و استفاده از توانمندی و ظرفیت های منطقه ای را از مهمترین اهداف سازمان عنوان کرد.

به گزارش وب دا، مهندس مهدیزاده در همایش کلان منطقه 9 کشور در حوزه غذا و دارو که با حضور رییس سازمان غذا و دارو و روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و معاونین غذا و دارو مشهد، بیرجند، بجنورد، نیشابور، گناباد، سبزوار، تربت جام و تربت حیدریه برگزار شد، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با جدیت به دنبال تدوین شرح وظایف حوزه غذا و دارو بر اساس هر توانمندی ها و ظرفیت های هر منطقه از کشور است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تا کنون نشست های مختلفی با روسای دانشگاه های علوم پزشکی کلان مناطق دهگانه کشور برگزار شده است خاطر نشان کرد: تلاش می شود تا با تفویض اختیارات به کلان مناطق کشور شاخص های ایمنی و سلامت در بخش های دارو، غذا، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه در هر منطقه ارتقاء یابد.

مدیر هماهنگی امور استانهای سازمان غذا و دارو،با قدردانی از معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان دبیر کلان منطقه 9 کشور اظهار داشت: این کلان منطقه یکی از مناطق فعال در این زمینه بوده است و تا کنون 45 مصوبه در قالب 4 جلسه در حوزه های مختلف داشته است.

وی جلوگیری از قاچاق محصولات سلامت محور و ساماندهی محصولات بومی استان خراسان را از دیگر اقدامات مناسب کلان منطقه 9 عنوان کرد.

مهندس مهدیزاده استفاده از توانمندی های دانشگاه های علوم پزشکی در بخش های مختلف را از دیگر اهداف سازمان برشمرد و اظهار داشت: دانشگاه های مستقر در هر منطقه می توانند با تعامل و هماهنگی از تجهیزات آزمایشگاهی، آموزشی و  سایر توانمندی ها استفاده کنند.

وی از انعقاد تفاهم نامه میان سازمان غذا و دارو و کلان مناطق کشور خبر داد و اظهار داشت: بر اساس این تفاهم نامه، وظایف هر منطقه مشخص و میان دانشگاهها و دانشکده ها تقسیم می شود و در صورت نیاز، سازمان غذا و دارو حمایت لازم را خواهد داشت.