تاکید بر لزوم تامین تجهیزات وملزومات پزشکی مراکز درمانی از تولیدات داخل

معاونت غذاوداروی دانشگاه بر ضرورت تامین نیازهای تجهیزات  وملزومات پزشکی مراکز درمانی از تولیدات داخلی تاکید کرد.

در حاشیه برگزاری دوره آموزشی قوانین و دستورالعمل های  تجهیزات و ملزومات پزشکی ویژه مسئولین فنی،کارشناسان تجهیزات پزشکی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه بر لزوم تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی مراکز درمانی از تولیدات داخلی تاکید کرد.

دکتر علیرضا عطاران، نظارت بر توزیع تجهیزات و ملزومات پزشکی در مراکز درمانی را یکی از مشکلات حوزه تجهیزات پزشکی عنوان و از عملکرد خوب دانشگاه در این حوزه خبر داد.

وی هدف از برگزاری این دوره را توانمند سازی،آموزش و ارتقاء سطح آگاهی های نیروهای شاغل، مسئولین فنی ملزومات و تجهیزات پزشکی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری بیان کرد.

دکتر عطاران همچنین بر اهمیت حضور مسئول فنی ملزومات در بیمارستان های دولتی و خصوصی جهت نظارت صحیح بر خرید ملزومات مصرفی تاکید کرد.

شایان ذکر است:در این دوره آموزشی در خصوص قیمت گذاری تجهیزات،اهمیت آشنائی کارشناسان با قوانین و مقررات قیمت گذاری کالاهای وارداتی،کمیته تخصصی قیمت گذاری متشکل از صاحب نظران و اساتید ممتاز کشوری در حوزه‌های قلب، چشمی، ارتوپدی و انجمن های مختلف، شرکت‌ها و اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی به منظور استخراج قیمت‌های پایه کالاها و ... بحث و تبادل نظر گردید.