تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی در ایام نوروز

در ایام تعطیلات نوروز،تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی یکی از مهم ترین اولویت های معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد بود.

به گزارش وب دا، رییس اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اقدامات و آمادگی این معاونت جهت تامین ملزومات‌و‌تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی در ایام تعطیلات نوروز گفت: طی نشستی که با حضور معاون غذاودارو،رییس اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی معاونت غذاودارو،اعضا هیات مدیره و نمایندگان اتحادیه صنف تجهیزات پزشکی؛دندانپزشکی وعلوم آزمایشگاهی مشهد به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد، در خصوص حداکثر مشارکت و همراهی اعضا اتحادیه جهت تامین ملزومات‌و‌تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی در ایام نوروز بحث و تبادل نظر گردید.

دکتر علیرضا عطاران خاطر نشان کرد: در این نشست به منظور افزایش رفاه و رضایتمندی زائران و مجاوران بارگاه حضرت ثامن الحجج(ع)، در مورد راهکارهای تامین منابع مالی مورد نیاز نیز تبادل نظر و پیگیری های لازم از طریق معاونت غذاوداروی دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.