برگزاری نشست کاهش عوامل مضر سلامتی در مواد غذایی

  • PDF

 در راستای تامین سلامت مصرف کنندگان و به منظور بررسی راهکارهای اجرای دستورالعمل های سازمان غذاو دارو، کاهش عوامل مضر سلامتی از جمله میزان قند و افزودنی های غیر مجازی چون نمک و مواد نگهدارنده در اینگونه محصولات،نشستی با هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فرآورده های آردی و قندی استان به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد،حفظ سلامت مصرف کنندگان، رعایت کامل دستورالعمل های سازمان غذاودارو در راستای افزایش کیفیت تولیدات فرآورده های آردی و قندی، تعامل هر چه بیشتر معاونت غذاوداروی دانشگاه با صنایع تولیدی زیر پوشش این معاونت را از جمله اهداف برگزاری این نشست، عنوان کرد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: در این نشست در خصوص راهکارهای اجرایی مذکور،کاهش مقررات وقت گیر اداری به منظور ارتقا سلامت محصولات،چالش های پیش روی این صنعت و ...  بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.  

شایان ذکر است در پایان این نشست، مدیر نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو در خصوص برخورد قاطع و اقدامات قانونی این معاونت با واحدهای متخلف و غیر مجاز تاکید کرد.

باتشکر از حسن توجه شما به پایگاه خبری وبدا، خواهشمند است نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در مورد متن منتشر شده ارسال فرمایید.
پیام های ارسالی پس از بررسی منتشرخواهد شد.