پیام تبریک معاون غذاودارو به مناسبت روز مهندس

معاون غذاوداروی دانشگاه؛ در پیامی فرا رسیدن پنجم اسفند ماه،روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر عباس اخگری؛معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این پیام ضمن گرامیداشت سالروز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی؛خواجه نصیرالدین طوسی، این روز را به عموم مهندسین و بویژه جامعه مهندسین دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تبریک گفت.

در این پیام آمده است: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ارزنده عموم مهندسین و بویژه مهندسین تلاشگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، فرا رسیدن پنجم اسفند ماه؛ خجسته میلاد دانشمند فرزانه خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک و تهنیت عرض نموده، امید است با یاری خداوند متعال در انجام امور محوله پیروز و سربلند باشید.