برگزاری نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه با مدیران شرکت داروسازی ثامن

نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مدیران شرکت داروسازی ثامن برگزار شد.

به گزارش وب دا، در راستای همکاری های دوجانبه دانشگاه و شرکت داروسازی ثامن، نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مدیران شرکت داروسازی ثامن با حضور مدیر امور مالی دانشگاه و مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو به میزبانی این شرکت برگزار گردید

دکتر عباس اخگری؛ معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن گفتگو با مدیران شرکت داروسازی ثامن بر اتخاذ تدابیر لازم به منظور پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی در تولید تاکید کرد.

بررسی مشکلات پیش رو صنعت سرم سازی، همکاری هرچه بیشتر دانشگاه و شرکت داروسازی ثامن و ... از جمله مواردی بود که در نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه با مدیران شرکت داروسازی ثامن به آن پرداخته شد.