نمایش # 
عنوان نویسنده کلیک ها
لزوم نهادینه سازی فرهنگ بهره گیری از محصولات حلال نوشته شده توسط مریم ربانی 359
اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی کاهش می یابد نوشته شده توسط مریم ربانی 372
اجراي سيستم هاي ایمنی مواد غذایی از اولویت های معاونت غذا و دارو نوشته شده توسط مریم ربانی 345
ایجاد مدیریت نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی در معاونت غذا و دارو نوشته شده توسط مریم ربانی 464
اطلاع رسانی همایش بین المللی فرآورده های حلال نوشته شده توسط مریم ربانی 262
تشدید نظارت ها مهمترین اقدام عملی در ارتقاء شاخص های ایمنی و سلامت جامعه نوشته شده توسط مریم ربانی 337
اجرای برنامه کاهش مصرف اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی نوشته شده توسط مریم ربانی 268
نشست هم اندیشی با مراجع تقلید در راستای برگزاری همایش فرآورده های حلال نوشته شده توسط مریم ربانی 278
نشان حلال بر روی تمام محصولات داخلی و وارداتی حک می شود نوشته شده توسط سردبيرخبروب دا 357
نشست هم اندیشی کارشناسان معاونتهای غذا و دارو و بهداشت نوشته شده توسط مریم ربانی 295