انتصاب عضو کمیته روابط عمومی و تبلیغات شورای اطلاع رسانی استان

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی در حکمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به عنوان عضو کمیته روابط عمومی و تبلیغات شورای اطلاع رسانی استان منصوب نمود.

به گزارش وب دا، سید جواد حسینی،با توجه به مصوبه شورای اطلاع رسانی و همچنین تعهد و تخصص ، دکتر علی عماد زاده  مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به عنوان عضو کمیته روابط عمومی و تبلیغات شورای اطلاع رسانی استان منصوب نموده است.

در این حکم آمده است: امید است با استعانت از الطاف خداوند متعال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با بکارگیری تمام توان در راستای اهداف و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید برای پیشبرد وظایف محوله موفق و موید باشید .