اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد هر گونه ارتباط میان این دانشگاه و شرکت های ارائه دهنده کارت سلامت را تکذیب کرد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان تنها مرجع درمانی، بهداشتی و آموزش پزشکی در استان هر گونه ارتباط میان این دانشگاه و شرکت های ارائه دهنده کارت سلامت را تکذیب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ در پی تماس های مکرر از سوی افراد ناشناس مبنی بر ارائه کارت «کاهش هزینه های درمان» برای فرد متقاضی و پنج نفر از اعضای خانواده وی در ازای پرداخت 65 هزار تومان؛ این دانشگاه هر گونه ارتباط با این شرکت ها را تکذیب و نسبت به عضویت مردم در این شرکت ها هشدار داد.

گفتنی است در روز های اخیر تماس هایی با شماره های ثابت و همراه شهروندان مبنی بر ارائه خدمات درمانی، دندانپزشکی و بهداشتی توسط شرکت های خاص با عنوان تعاونی بهداشتی و درمانی برقرار شده است.

بر اساس شکایات مردمی این شرکت ها در ازای دریافت 65 هزار تومان بر اساس قراردادهای بسته شده با مراکز درمانی شهر مذکور، خدمات مورد نظر خود را با تخفیف 50 درصد ارائه می دهند.

این در حالی است که هیچ کدام از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد طرف قرارداد این شرکت ها نمی باشد و دانشگاه ضمن تکذیب هر گونه ارتباطی میان مراکز درمانی خود با شرکت های فوق از مردم خواست تا نسبت به تماس های مذکور دقت و هوشیاری لازم را داشته باشند.