دختر خردسال مرگ مغزی به یک بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای دختر خردسال مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی یک بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در ششصدو پنجاه وسومين ( 653 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ فاطمه عابدي 7 ساله؛ كه از بیمارستان امام رضا  (ع) به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کبد زنده یاد فاطمه عابدي  ؛ جهت پيوند به  بيمارستان نمازي شيراز ارسال شد .

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )