اهدای عضو به دو بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در ششصدو هفتادوهشتمین  ( 678 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ كه از بیمارستان 22بهمن به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کبد زنده یاد؛ در بيمارستان منتصریه به اقای 65  ساله ساکن مشهد  پيوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

وی گفت: قسمتی از پوست مرحوم نیز به بخش سوختگی در بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد .

گفتنی است؛خانواده اهداکننده تمایلی برای اعلام نام و نام خانوادگی بیمار مرگ مغزی نداشتند .