اهدای عضو به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در ششصدو هشتاد و دومین ( 682 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ خانم اکرم خالقی 51 ساله؛ ساکن مشهد  كه از بیمارستان رضوی به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کلیه های زنده یاد  اکرم خالقی  به آقای 43 ساله ساکن فردوس و خانم  49 ساله ساکن بیرجند که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحومه ؛ در بيمارستان منتصريه  به خانم  63 ساله ساکن  مشهد پيوند شد و به نامبرده زندگي دوباره بخشيد.

# یاد دوستانوشه 1396-06-08 15:31
روحت شاد خاطره ی تابناکت تا ابد ماندگار شد