اهدای عضو به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد،موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در ششصدو هشتادوسومین ( 683 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ جواد گیوزاده 42 ساله؛ كه از بیمارستان بهلول گناباد به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبد زنده یاد جواد گیوزاده ؛ در بيمارستان منتصريه به آقای  33 ساله ساکن مشهد پيوند شد و به نامبرده زندگي دوباره بخشيد .

وی گفت: همچنین قرنیه های مرحوم جهت پيوند به بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) مشهد ارسال شد.