کودک خردسال مرگ مغزی نجات بخش سه کودک دیگر شد

اهدای اعضای کودک خردسال مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی سه بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ششصدو هشتادو ششمین ( 686 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ سینا یونسی 4 ساله؛ ساکن شاهرود كه از بیمارستان شهید بهشتی سبزوار  به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کلیه های زنده یاد سینا یونسی به پسر 4 ساله ساکن مشهد و دختر نوجوان  14  ساله ساکن بیرجند که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد این کودک خردسال مرگ مغزی ؛ در بيمارستان نمازی شیراز به دختر 6 ساله ساکن  میاندوآب پيوند و به نامبرده زندگي دوباره بخشيد.