اهدای عضو به شش بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی شش بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در هفتصدو چهل ویکمین  ( 741 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي ؛ علیرضا عبدی باشریک ، 57 ساله  ؛ كه از بیمارستان ثامن الائمه ناجا مشهد  ؛ به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کلیه های زنده یاد  علیرضا عبدی باشریک به آقای 42 ساله و خانم  46 ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج می بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد مرحوم علیرضا عبدی باشریک ؛ در بيمارستان منتصریه به خانم  36 ساله ساکن سبزوار پيوند  و به بیمار زندگي دوباره بخشيد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: همچنین قرنیه ها ی این مرحوم جهت پيوند به بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) مشهد  ارسال شد.

دکتر خالقی افزود: همچنین قسمتي از پوست مرحوم  به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد.