اهدای عضو به دو بیمار زندگی دوباره بخشید

دختر نوجوان مرگ مغزی به سه بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشیداهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی دو بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در هفتصدو هفتادو ششمین ( 776) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي ؛ مرضیه خزایی پور 40 ساله  ؛ كه از بیمارستان شهدای شهرستان قاین؛ به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبد زنده یاد مرضیه خزایی پور ؛ در بيمارستان منتصریه به آقای 24 ساله ساکن بجنورد پيوند و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .

وی گفت:همچنین قسمتي از پوست مرحومه به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد.