کودک شش ماهه مرگ مغزی به کودکی دیگر زندگی بخشید

اهدای عضو کودک مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی یک کودک دیگر شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در هشتصدو دومین  ( 802 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي ؛ کودک 6 ماهه ؛ نادیا بهلولی؛  ساکن خواف كه از بیمارستان قائم (عج) ؛ به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبد زنده یاد نادیا بهلولی ؛ در  بیمارستان بوعلی سینا شیراز به کودک 21 ماهه ساکن شهرستان گنبد کاووس  به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.