مشهد میزبان بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور ششم الی نهم مهر ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر آمادگی این دانشگاه برای میزبانی مناسب از شرکت کنندگان در این جشنواره گفت: جشنواره قرآن و عترت در سه سطح اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار می شود.

حجت الاسلام دکتر مهدی ابراهیمی با اشاره به اینکه مراحل مقدماتی این جشنواره در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار و در حال حاضر مرحله نهایی و تقدیر از برگزیدگان در مشهد برگزار می شود خاطر نشان کرد: بخش شفاهی این جشنواره در سه سطح حفظ قرآن، درک مفاهیم یا تحقیق در قرآن و ترتیل و روخوانی قرآن در مشهد برگزار خواهد شد.

وی افزود: در بخش کتبی ۶۴ نفر، پژوهشی ۲۵ نفر، آیینی نه نفر و ادبی هنری ۳۶ نفر موردتقدیر قرار می‌گیرند، ۳۰ داور در این جشنواره حضور دارند که ۱۱ نفر از مشهد و ۱۹ نفر از استان‌های تهران، قم، اصفهان و فارس هستند، همچنین ۷۰ استاد، ۲۲۵ کارمند و ۲۹۶ دانشجو در این مسابقات شرکت کرده‌اند.

دکتر ابراهیمی بابیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعد از دانشگاه شیراز دومین دانشگاه در فعالیت‌های قرآنی است، افزود: ۲۸ نفر از مشهد در این جشنواره شرکت کردند که از این تعداد ۲۲ نفر در بخش شفاهی، یک نفر هنری، یک نفر کتابخانه‌ای و شش نفر تواشیح به مرحله کشوری راه پیداکرده‌اند.

وی تصریح کرد: قرار است مراسم افتتاحیه این جشنواره با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و نشست اختتامیه آن با حضور نائب رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شود.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  با تاکید بر اینکه فرهنگ و علوم قرآن  باید در دانشگاه  های علوم پزشکی کشور نهادینه شود تصریح کرد: قرآن نسخه شفا بخشی برای همه دردهای معنوی است و امیدواریم که جامعه پزشکی که بیش از دیگر گروه ها با سلامت جسمی و رفتاری افراد سروکار دارد از قرآن نیز برای سلامت معنوی استفاده نماید.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بابیان اینکه قرآن بزرگ‌ترین متن دینی و سند محکمی است که مختص به حزبی خاص نیست و به‌صورت واحد در اختیار تمام مسلمانان قرار دارد، اظهار کرد: ضرورت آشنایی با قرآن برای همه مردم ازجمله قشر علمی و دانشگاهی از اهمیت خاصی برخوردار است و این ضرورت برای جامعه پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی ازآنجایی‌که با جسم و روح انسان‌ها سروکار دارند، مضاعف می‌شود.

حجت الاسلام دکتر مهدی ابراهیمی در رابطه با دیگر بخش های این جشنواره گفت: برنامه‌های شبی با قرآن با سخنرانی حجت‌الاسلام قرائتی و قاریان برجسته کشوری و اجلاسیه معاونان دانشجویی و فرهنگی با حضور معاون از سراسر کشور و همچنین مسئولان وزارتخانه برگزار می‌شود.