برگزاری اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مناطق محروم

به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنان مناطق کم برخوردار، اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مناطق حاشیه مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این اردوی جهادی که با حضور 24 نفر از جهادگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در منطقه قلعه خیابان برگزار شد، 193 نفر به عنوان جامعه هدف، تحت خدمات بهداشتی و درمانی جهادگران قرار گرفتند.

از جمله فعالیت‌های جهادگران می‌توان به معاینه و مشاوره روانشناسی به صورت فردی و گروهی، معاینه و ویزیت بیماران توسط پزشکان حاضر در اردو، معاینه و مشاوره مامایی و بهداشت زنان به صورت فردی و گروهی، ارائه خدمات تخصصی پرستاری به همراه بررسی شاخص های سلامتی جامعه ی هدف ، غربالگری دیابت و اهدای دارو های تجویز شده توسط پزشک و ماما، اشاره کرد.

برپایی غرفه ی فرهنگی و آموزشی جهت کودکان و نوجوانان  با هدف آموزش بهداشت فردی همراه با اهدای جوایز به کل مراجعین ونيز آموزش کمک های اولیه از قبیل احیاء مقدماتی و مارگزیدگی و ... جهت مراجعین  جوان و تحصیل کرده از ديگرفعاليتهاي جهادگران در اين اردوي جهادي بود.

همچنين بیماران نیازمند به خدمات تخصصی جهت ارجاع به متخصص در زمینه های فوق، به مراکز تخصصی معرفي می شوند.

گفتني است: اين سومين اردوي يک روزه جهادگران مي باشد که با همت مديريت فرهنگي با همکاری جمعی از پرسنل و دانشجویان دانشگاه ، در تابستان امسال برگزار مي گردد.

داوطلبين مي توانند جهت ثبت نام و حضور در اردوهاي بعدي به سامانه farhangistu.mums.ac.ir  مراجعه نمايند.