فراخوان نام نویسی در مسابقات ورزشی جام فجر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نام نویسی در مسابقات جام فجر ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.

به گزارش وب دا، این مسابقات قرار است در دو گروه خانم ها و آقایان همزمان با دهه مبارک فجر ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شود.

رابطین ورزشی واحدهای زیر پوشش دانشگاه می توانند از 16 الی 30 دی ماه با مراجعه به سامانه اطلاع رسانی مدیریت تربیت بدنی نسبت به درج اطلاعات تیم های ورزشی واحد خود اقدام نمایند.

قرار است این مسابقات در رشته های طناب کشی(تیمی)،دارت ، تنیس روی میز،شنا،شطرنج (انفرادی) ویژه آقایان و در رشته های فوتبال رو میزی و داژبال (تیمی) ویژه بانوان برگزار شود.