مهلت نام نویسی در جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی تمدید شد

مهلت  نام نویسی در بیست و پنجمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی تا پایان مرداد تمدید شد.

به گزارش وب دا؛کارشناس امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: اين جشنواره که سازمان انتشارات جهاد دانشگاهي متولّي اجراي آن است به منظور بهره‌گیری هرچه بيشتر جامعه از انديشه‌ها، آموخته‌ها و آثار دانشجويي و نيز تجليل و ارج نهادن به كوشش‌هاي علمي دانشجويان نويسنده و مترجم، در كليه رشته‌هاي دانشگاهي برگزار مي شود.

علی ابراهیمی  در ارتباط با بخش‌های مختلف جشنواره افزود: بخش اصلی این جشنواره شامل کلیه رشته‌های دانشگاهی از جمله علوم پزشکی است و بخش ویژه با 6 موضوع اختصاصی برگزار می‌‌شود که از آن جمله می‌توان به موضوعاتی همچون «اخلاق و محیط زیست»، «حمایت از کالای ایرانی»، و «الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت» اشاره کرد. در بخش جنبی نیز موضوعاتی همچون عکس، نماهنگ، فیلم صدثانیه‌ای، نمایشنامه و فیلمنامه در نظر گرفته شده است.

دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به نشانی www.isba.ir و در صورت تمایل با تکمیل فرم‌های مربوطه نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام نمایند.