تقدیر از برگزیدگان حوزه خیرین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی از برگزیدگان حوزه خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر شد.

به گزارش وب دا، در حاشیه برگزاری دومین همایش سالانه کارشناسان حوزه خیرین سلامت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور از چهار تن از برگزیدگان این حوزه با حضور مقامات کشوری و استانی تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم  از خانم نظریان؛ دبیر موسسه خیریه و مشارکت های مردمی بیمارستان قائم(عج) مشهد، دکتر یزدانی؛ رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر، دکتر ناصر امینی؛ رئیس مرکز بهداشت شماه یک مشهد و شعبانعلی خرمی نیا؛ کارشناس معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است این برگزیدگان از میان تمامی مدعوین دعوت شده به دومین همایش سالانه کارشناسان حوزه خیرین سلامت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و بر اساس کارکرد بهتر و موفقیت های حاصل شده برگزیده شدند.