دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دانشگاههای برتر در امور خیرین

مدیر کل دفتر خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طول بیش از یک سالی که از ایجاد معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت می گذرد بهترین دانشگاه از نظر جریان سازی در کار خیر، ایجاد تشکل های خیرین، رفع و رجوع مشکلات در این حوزه و پاسخگو بودن به خیرین بوده است.

محمد نصیری در گفت‌وگو با وب دا؛ گفت: اساس بند 10 قانون تشکیل وزارت بهداشت که موظف بود مجموعه و ساختاری در خود جهت رفع امور حوزه خیریه ایجاد کند،معاونت اجتماعی امور خیرین در وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی تشکیل شد.

وی ادامه داد: با این که این کار با غفلتی 30 ساله روبه رو بود؛ اما با سیاست های وزیر بهداشت و همکاری بسیار خوب صاحبنظران،معاونت اجتماعی ایجاد و مجموعه این معاونت و اداره کل خیرین پی گیری وظایف خود را دنبال کردند.

مدیر کل دفتر خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت ابراز داشت: برنامه عملیاتی این کار در اختیار کارشناسان، قائم مقام ها و معاونین اجتماعی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار و ضرورت دارد؛ فردی که خودش مطالبه گر، جستجو کننده و پیگیر امور خیر است عالم به این کار باشد.

دکتر نصیری شناخت و پاسخ به مشکلات و دانستن فرآیند رسیدن به راه حل در حوزه فعالیت های خیرانه را مهم ارزیابی و ضمن اشاره به موانع در حوزه امور خیر، گفت: تمامی موسسات خیریه در موضوع ثبت، به کار گیری نیروی انسانی، حوزه بیمه ای، توسعه مالیاتی، ساختار سازی و... دچار مشکل هستند.

وی اظهار داشت: در حقیقت علاوه بر این که علم به قانون در این خصوص وجود ندارد برخوردهای سلیقه ای نیز دیده می شود که باید نه تنها علم این امور را بیاموزیم بلکه مشکل بیمه ای، مالیاتی و ساختاری خیرین مراجعه کننده را بتوانیم حل کنیم.

مدیر کل دفتر خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر آئین نامه و دستورالعمل ها در دست اقدام است و پس 16 سال بازنگری در اعطای مجوز مراکز خیریه درمانی و ابلاغ مجدد آن انجام و مسئولیت مورد نظر بر عهده دوستان قرار داده شد.

دکتر نصیری بیان داشت: فرآیندها و هماهنگی های لازم مربوط به حوزه کلینیک ها و یونیت های دندانپزشکی سیال نیز که آخرین افتتاح دولت قبل بود نیز در حال انجام است.

مدیر کل دفتر خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت پرداختن به سه اصل آموزشی، هماهنگی و توسعه ای در حوزه امور خیر را از محورهای برگزاری دومین نشست کارشناسان حوزه خیرین سلامت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور دانست.

دکتر نصیری تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و خراسان رضوی در موضوع کار خیر از منظر روحیه ای، افرادی که در استان حضور دارند، تمکن مالی و ساختاری این شهر، تعداد خیریه ها، موسسات، تشکل ها، درمانگاه ها و بیمارستان های خیریه و... تراز بالایی در کشور دارد.

وی اضافه کرد: به اعتقاد بنده دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهترین دانشگاه در کشور طی یک سال و چند ماه پس از ایجاد معاونت اجتماعی در موضوع جریان سازی در کار خیر، ایجاد تشکل ها، رفع و رجوع مشکلات و پاسخگو بودن به خیرین می باشد.