معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای طرح نوروزی ۱۴۰۴ تاکنون ۷۵ هزار ۴۸۴ مورد مراجعه به بخشهای اورژانس تمامی بیمارستانهای شهر مشهد داشتهایم که از این تعداد ۳۹ هزار و ۹۳۳ مورد آن مراجعه به مراکز درمانی دانشگاهی بوده است.
دکتر محمد دهقانی فیروز آبادی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: از ابتدای طرح نوروزی ۱۴۰۴ تاکنون ۳۹ هزار و ۹۳۳ نفر به بیمارستانهای دانشگاهی شهر مشهد که شامل مراکز درمانی امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، خاتم الانبیاء(ص)، حضرت امالبنین(س)، شهید هاشمینژاد، شهید کامیاب، اکبر، دکتر شیخ، طالقانی، ولایت، شریعتی، منتصریه، امید و ابن سینا بوده مراجعه کردهاند.
وی تصریح کرد: بیشترین مراجعات این ایام به بیمارستانهای امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج) و شهید هاشمینژاد بوده و در میان مراکز درمانی تک تخصصی هم بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) بیشترین میزان مراجعات را داشته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین باید اشاره کنیم که در طی این مدت ۷۵ هزار ۴۸۴ مورد مراجعه به بخشهای اورژانس تمامی بیمارستانهای شهر مشهد که شامل بیمارستانهای دانشگاهی امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، خاتم الانبیاء(ص)، حضرت امالبنین(س)، شهید هاشمینژاد، شهید کامیاب، اکبر، دکتر شیخ، طالقانی، ولایت، شریعتی، منتصریه، امید و ابن سینا و بیمارستانهای غیردانشگاهی سینا، بینا، رضوی، بنت الهدی، شمس الشموس(ع)، ثامن الائمه(ع)، امام حسین(ع)، امام سجاد(ع)، آریا، ایرانیان، جوادالائمه(ع) قلب و عروق، جوادالائمه(ع) طبرسی، امام زمان(عج)، پاستورنو، مادر، فارابی، ۱۷ شهریور و ۲۲ بهمن بوده داشتهایم که بخشی از آنها موارد انتقالی با اورژانس ۱۱۵ بوده و بخشی دیگر هم مراجعه مستقیم به بخشهای اورژانس این مراکز درمانی داشتهاند.
دکتر وثوقیمقدم گفت: در میان بیمارستانهای غیردانشگاهی بیشترین مراجعات به مراکز درمانی فارابی، رضوی و ۱۷ شهریور بوده و در میان بیمارستانهای تک تخصصی غیردانشگاهی هم بیمارستان بینا بیشترین میزان مراجعات را داشته است.
وی افزود: در فاصله زمانی ۲۵ اسفند ماه سال گذشته تعداد ۵ ماموریت ویژه در شب چهارشنبه آخر سال، ۳ شب قدر، سال تحویل و عید سعید فطر و در روزهای ۲۸، ۲۹ و ۳۰ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ و ۱، ۳ و ۱۳ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ اجرا شد و در ادامه هم ماموریت ویژه روز طبیعت را در ۱۳ فروردین ماه امسال خواهیم داشت.
مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: از زائران و مسافران نوروزی و در روزهای پایانی ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ که افزایش حجم سفرها را از ۱۱ تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ در نقاط مختلف کشور از جمله مشهد داریم میخواهیم که هم نسبت به رانندگی ایمن و مطمئن و هم به اسکان در محلهای امن و مورد تائید و هم اینکه به تغذیه سالم و عدم مصرف خوردنیها و نوشیدنیهای سالم توجه نمایند تا که در طول سفر دچار حادثه و بیماری نگردند.