مدیر امور فرآوردههای غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در زمان اجرای طرح مشترک ماه مبارک رمضان و نوروز 1404 تعداد 258 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی انجام شد.
دکتر میترا رضایی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: از 11 اسفند ماه سال گذشته تا 15 فروردین ماه امسال 258 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و آشامیدنی انجام شده که از این تعداد 162 مورد آن در مشهد بوده و 96 مورد مابقی هم در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.
وی تصریح کرد: در طی این مدت 54 مورد نمونهبرداری از واحدهای تولیدی جهت ارزیابی سلامت و کیفیت محصولات تولیدی و 73 مورد ارزیابی محصولات در گشت اعزامی سطح عرضه در مناطق مختلف شهر مشهد انجام شده است.
مدیر امور فرآوردههای غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: همچنین از سایر اقدامات صورت گرفته در طی این مدت هم میتوان به 53 مورد ارزیابی و صدور گواهی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی و 40 مورد ارزیابی و ترخیص واردات محصولات غذایی و آشامیدنی انجام شده اشاره کرد و در یک مورد هم رفع توقیف کالا داشتهایم.
دکتر رضایی بیان کرد: بازرسیهای این ایام در قالب 6 تیم بازرسی و به منظور کنترل و نظارت بر تولید اقلام غذایی و آشامیدنی انجام شد و در بازرسیهای صورت گرفته این تیمها 12 مورد صدور اخطار را برابر مقررات داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: بازرسیهای حوزه مدیریت امور فرآوردههای غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از 11 اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و تا 15 فروردین ماه امسال اجرا شد و در این برنامه 12 بازرس در قالب 6 تیم 2 نفره در سطح شهر مشهد فعال بودند و در شهرستانها یک تیم 2 نفره در هر شهر داشتیم.