متخصص بیماری های داخلی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ؛ ضمن تاکید بر پایبندی جامعه ایران به ارزش ها و دفاع از کشور اظهارکرد: در شرایط فعلی کشور لازم است که بیش از پیش، مراقب سالمندان، کودکان و افراد کم توان باشیم.
دکتر حمیده دهقانی در گفتگو با وبدا، با بیان اینکه جنگ همواره شر مطلق است و در شرایط فعلی این شر مطلق به کشورمان تحمیل شده خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه سالمندان، کودکان و افراد کم توان شدیدا، در برابر اخبار جنگ و اضطراب ناشی از آن، حساس، بی دفاع و آسیب پذیرند و استرس ناشی از جنگ برای سایر گروه های جامعه هم باعث تضعیف سیستم ایمنی می گردد، لذا ضروری است که ضمن زنده نگه داشتن امید در وجود آنها و حفظ آرامش خودمان، از وارد کردن هرگونه استرس به این افراد خودداری کنیم و با زبان خود آنها این اطمینان بخشی را ایجاد کنیم که از هر خطری در امان هستند و یاداوری کنیم که بسیاری از مردم در سراسر جهان برای متوقف کردن جنگ و درگیری تلاش می کنند.
متخصص بیماری های داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره ضرورت افزایش تاب آوری در شرایط کنونی کشور هم گفت: قوی ترین آدم ها کسانی هستند، که تاب آوری بیشتری داشته و در مقابل سختی ها توکل و صبر را پیشه می کنند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه، بر ضرورت حفظ روحیه عمومی و اجتناب از نگرانی، ترس و بلاتکلیفی در شرایط فعلی تاکید کرد و گفت: افراد در صورت نیاز از راهنمایی کارشناسان و دوستان قابل اعتماد استفاده کنند و با دریافت اطلاعات درست و صحیح از منابع موثق کنترل واقعیت را در دست بگیرند و خود را در معرض جنگ ذهنی، قرار ندهند.
دکتر دهقانی، همچنین با تأکید بر اینکه همه هموطنان برنامه خواب، وعده غذایی و سایر فعالیت های معمول و روزمره خود را حفظ نمایند، اضافه کرد: مردم عزیزمان بدانند، که ما کادر درمان همیشه و در همه حال در کنار آنها هستیم و حتی اگر لازم باشد، این جان ناقابل را فدای میهن خویش خواهیم کرد.