52.jpg - 20.54 kBمدیر امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای پخت و پز، سرخ کردن و سالاد بر استفاده از روغن مناسب و مصرف به اندازه تأکید داریم و اینکه روغن مصرفی دارای سیب سلامت، شماره پروانه ساخت و تاریخ تولید و انقضاء باشد.

دکتر میترا رضایی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در مصرف انواع روغن‌ها باید به استفاده از نوع روغن مصرفی و متناسب با نوع پختمان توجه داشته باشیم و به‌طور مثال از روغنی که برای سرخ کردن مناسب نیست استفاده ننمایم.

وی تصریح کرد: یکی از روغن‌های ارزشمند روغن زیتون بوده که انواع متفاوتی دارد و مناسب‌ترین آن نوع فرابکر بوده است و اینکه با چیزهای دیگری ترکیب نشده باشد و اگر هم شده است باید حتماً روی آن درج شده باشد، به طور مثال اگر با یکی از روغن‌های کلزا، سویا، ذرت و یا آفتابگردان ترکیب شده تا آن روغن زیتون فاقد بو شود باید حتماً به این موضوع اشاره شده باشد.

مدیر امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: یکی دیگر از روغن‌های مصرفی و مورد تأیید روغن کنجد بوده که البته استفاده از آن برای موارد سرخ کردنی توصیه نمی‌شود و ما در کنار آن روغن‌های سویا، آفتابگردان و ذرت را داریم که صرفاٌ برای پخت و پز مناسب هستند و توصیه ما به مانند روغن زیتون بر عدم مصرف این نوع روغن‌ها برای موارد سرخ کردنی بوده، اما برای سالاد منعی ندارد، البته روغن زیتون برای سالاد بهتر بوده، اما با توجه به اینکه سس مصرفی در آن خود حاوی چربی بوده توصیه ما بر مصرف کم روغن اضافه شده به سالاد بوده است.

دکتر رضایی گفت: در مصرف انواع روغن‌ها بر داشتن سیب سلامت، شماره پروانه ساخت و تاریخ تولید و انقضاء تأکید داریم و اینکه هر روغنی باید متناسب با نوع مصرفش مورد استفاده قرار بگیرد.

وی افزود: همچنین تهیه و مصرف انواع روغن‌های بی نام و نشان هم هرگز توصیه نمی‌شود، زیرا اگر هرگونه مشکلی به واسطه مصرف آن به‌وجود آمد امکان پیگیری وجود ندارد، زیرا آن محصول مضرفی فاقد نام و نشان بوده است.

مدیر امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که مصرف روغن دنبه برای هر نوع موردی اعم پخت و پز، سرخ کردنی، طعم و مزه غذا و غیره مورد تأیید نبوده و نیست، تأکید کرد: توصیه ما به مردم این است که از روغن دنبه در برنامه غذایی خود استفاده ننمایند و به جای آن روغن‌های مفید و تأیید شده‌ای همچون زیتون، کنجد، کلزا، سویا، ذرت و آفتابگردان را مورد استفاده قرار دهند.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image