با حمايت خيران اجراي بيش از سه هزار تخت بيمارستاني در سطح کشور آغاز شده است

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با حمايت خيران اجراي بيش از سه هزار تخت بيمارستاني از سال گذشته در سطح کشور آغاز شده است.

به گزارش وب دا، دکتر ايرج حريرچي در مراسم نکوداشت نيک انديشان عرصه توسعه سلامت در مشهد با اشاره به اينکه دولت برای رفع کمبودها تلاش می کند و در همین راستا به خیرین بسته های مورد نیاز را پیشنهاد می کند  خاطر نشان کرد: بسته های پیشنهادی در راستای نیازهای کشور طراحی شده که از 60 تا 80  میلیون تومانی خانه های بهداشت شروع و تا سطح مراکز بهداشتی-درمانی در روستاها، شهرها، تخت بیمارستان، مرکز دیالیز و مرکز مراقبت از بیماران صعب العلاج که نیاز جدی کشور است، ادامه می یابد.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مهم ترین اولویت ها،تخت بیمارستانی بخش های روانی و سوختگی و احداث پایگاه ها و مراکز جامع سلامت در حاشیه شهرها و همچنین در امور جاری بیماران است که امیدواریم با کمک مردم خیر مرتفع شود.
به گفته وی در بعد آموزشی نیز تامین خوابگاه برای دانشجویان پزشکی است که امیدواریم قسمتی از این مشکلات با تدبیر دولت تدبیر و امید و کمک خیرین حل شود.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوشبختانه مشکلات بیمارستانی دهک های اول و دوم که حدود 20 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند، با طرح سلامت رفع شده ولی برای خدمات جانبی یا خدمات بازار مشکلاتی است که امیدواریم رفع گردد.
به گفته وی مشهد از دیرباز در امور خیریه در سطح کشور الگو بوده و دولت از همه خیران به هر اندازه که کمک نموده اند قدردانی و از هر کار خیری در هر سطحی استقبال می کند.
دکتر حریرچی با بیان اینکه محرومان و اقشار آسیب پذیر ساکن در مناطق روستایی، حاشیه و سکونتگاههای غیررسمی بیشتر در معرض آسیب قرار دارند گفت: برای دولت مطلوب است که مدیریت بیمارستانهایی که توسط خیرین احداث می شود را به خود آنان واگذار کند.