برگزاری اردوی دانشجویان جدیدالورود دختر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نخستين اردوی دانشجویان جدیدالورود دختر دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با همکاری دفتر نهاد رهبری و مدیریت فرهنگی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا ، در این اردوی دو روزه ، بیش از 116 دانشجوی دختر از رشته های مختلف حضور داشتند.

در روز نخست این اردو، دانشجویان ابتدا به سدچالیدره رفته و پس از اقامتی ۳ ساعته در این مکان تفریحی ، عازم اردوگاه فرهنگی- تفریحی اردوبهشت واقع در شهر گلمکان شدند.

پس از ورود دانشجویان به اردوگاه و اقامه ی نماز جماعت مغرب، حجت الاسلام اسدی به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن تبریک ورود دانشجویان به عرصه ی دانشگاه گفت: دوران دانشجویی و بویژه تحصیل در جوار حرم رضوی، توفیقی بزرگ و فرصتی تکرار نشدنی است که امید است نهایت بهره مندی از آن را داشته باشید.

وی به اهمیت ازدواج در دوران دانشجویی نیز اشاره کرد و افزود: تشکیل زندگی مشترک نه تنها مانعی در امر تحصیل نیست، بلکه سبب آرامش و موفقیت بیشتر دانشجویان هم میشود.

وی در پایان به دانشجویان توصیه کرد: ضمن غنیمت شمردن دوران دانشجویی، ارتباطات خود در فضای دانشگاه را مدیریت کرده و از هر نوع عملکردی که این فرصت را تهدید می کند بپرهیزند.

صرف شام، اجرای مراسم نور افشانی و مسابقات فرهنگی_ورزشی، از جمله برنامه هایی بود که پس از سخنرانی صورت گرفت.

دومین روز اردو با اقامه نماز جماعت صبح و ورزش صبحگاهی آغاز و دانشجویان پس از صرف صبحانه به کارگاه آموزشی  « مراحل رشد و تفاوتهای جنسیتی» که با حضور حجت الاسلام رشید، کارشناس روانشناسی برگزار گردید، دعوت شدند.

دراین جلسه حجت الاسلام رشید ضمن تشریح سیر تکامل جسمی افراد، تغییرات روانی ایجاد شده دراین فرایند را به تفکیک زن و مرد بیان کرد. چگونگی روابط دختر و پسر در فضاهای آموزشی و پیامدهای ناشی از ارتباطات بدون چارچوب نیز از دیگر موضوعات این کارگاه بود.

پس از این جلسه آموزشی، نمایش فیلم دربند( با موضوع زندگی دانشجویی) انجام وسپس دانشجویان جهت اقامه نماز جماعت ظهر و صرف نهار آماده شدند.

در بخش دوم برنامه ها که با اجرای سعید حق بین، مجری مطرح رسانه ای صورت گرفت، علاوه بر اجرای برنامه های شاد، مسابقه و مداحی (به مناسبت عید سعید غدیر)، کارگاه « شیوه های افزایش نشاط در زندگی » با حضور جلیل معماریانی نیز برگزارشد.

در این جلسه، استاد معماریانی به بیان مهارتهای مطالعه، مدیریت زمان و مدیریت استراتژیک ( استفاده از فرصتها و تبدیل تهدیدها به فرصت) پرداخت و ضمن تاکید برایجاد و تقویت نگرش مثبت، پرهیز از ارتباطات عاری از شناخت( بویژه در رابطه با دانشجویان غیر بومی) را خاطر نشان ساخت.

با اجرای این کارگاه آموزشی، برنامه های روز دوم نیز پایان یافت و دانشجویان در قالب دو گروه به سمت دانشکده پرستاری ( دانشجویان بومی) و خوابگاه بهارستان( دانشجویان خوابگاه ی) حرکت کردند.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )