نخستين جشنواره ترویج زایمان طبیعی برگزار می‌شود

نخستین جشنواره ترویج زایمان طبیعی با عنوان «زایمان طبیعی آری، سزارین نه» 24 آبان ماه 94 توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش وب دا، نخستین جشنواره ترویج زایمان طبیعی با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت و معاونت‌های دانشجویی فرهنگی،‌ بهداشتی و آموزشی دانشگاه ایران برگزار می‌شود.

با توجه به برگزاری جشنواره ترویج زایمان طبیعی با محوریت مزایای زایمان طبیعی و معایب سزارین (عوارض مادری و نوزادی) علاقمندان جهت شرکت در جشنواره می‌توانند آثار خود را در قالب فیلم، عکس، انیمیشن، کاریکاتور و پوستر حداکثر تا تاریخ سي ام مهر ماه به معاونت درمان دانشگاه ارسال کنند.

همچنین در حاشیه این جشنواره، آثار ارسالی در معرض نمایش گذاشته خواهد شد و به آثار برتر نیز جوایزی اهدا می‌شود.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره با آدرس تهران، تقاطع خیابان حافظ و جمهوری اسلامی، ساختمان سابق وزارت بهداشت، طبقه چهارم، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، اداره مامائی ارسال کنند.