گروههای در معرض خطر واکسن آنفلوانزا را رایگان دریافت می کنند

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  گروههای در معرض خطر زیر پوشش این دانشگاه شامل پزشکان و پرستاران شاغل در بیمارستانها و مراکز درمانی بخش دولتی، دامپزشکان و محیط بانان به طور رایگان واکسن آنفلوانزا را دریافت می کنند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد جعفر صادقی از توزیع حدود 25 هزار دز واکسن آنفلوانزا در استان های خراسان خبر داد و افزود: 12 هزار دز از این واکسن در خراسان رضوی و مابقی در استان های خراسان جنوبی و خراسان شمالی در حال توزیع است.
وی خاطر نشان کرد: سایر افراد در معرض ابتلا می توانند با مراجعه به داروخانه ‌ها واکسن آنفلوانزا را از طریق بخش خصوصی تهیه کنند.
وی بیان کرد: تزریق سالیانه واکسن آنفلوانزا برای کودکان زیر پنج سال و افراد بالای ٦٥‌سال، بیماران دچار نارسایی کبد و کلیه، بیماران دیالیزی، بیماران قلبی و ریوی مزمن، زنان باردار، مبتلایان به دیابت پیشرفته و سرطان توصیه می شود.
به گفته وی  افرادی که دارای حساسیت به تخم مرغ هستند و هم چنین زنان باردار در سه ماهه اول بارداری نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کنند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آنفلوانزا بیماری ویروسی شایعی است که ابتلا به آن از ابتدای فصل پاییز آغاز شده و همه گروههای سنی را در برمی گیرد.
صادقی با بیان اینکه واکسیناسیون تنها راه پیشگیری از آنفلوانزا نیست افزود: انتشار این بیماری با اقداماتی مانند پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه، پیشگیری از حضور در اماکن تجمع افراد، شستن دستها با آب و صابون و خودداری از دست دادن و روبوسی با دیگران نیز قابل پیشگیری است.