آغاز ساخت درمانگاه اورژانس بيمارستان شهيد کامياب مشهد

به منظور گسترش خدمات رساني به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتي حضرت علي ابن موسي الرضا(ع) کار ساخت درمانگاه اورژانس بيمارستان امدادي شهيد کامياب از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد آغاز شد.

به گزارش وب دا، اين طرح در زميني به مساحت سه هزار و 500 متر مربع و با هزينه اي بيش از 50 ميليارد ريال از محل اعتبارات وزارت بهداشت و اختصاصي مرکز به مدت 18 ماه ساخته مي شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد در مراسم آغاز ساخت اين طرح با اشاره به تلاش هاي دولت و وزارت بهداشت در راستاي اجراي برنامه تحول نظام سلامت اظهار داشت:  اقدامات صورت گرفته در راستاي توسعه کيفي و کمي مراکز درماني دولتي برای مردم بسیار تاثیرگذار و قابل لمس است و با نگاهی به تلاش‌های صورت گرفته در طرح تحول سلامت نشان می‌دهد که تمام تلاش مسئولان در حوزه بهداشت و درمان حفظ و ایجاد حقوق شهروندی است.

دکتر مدقق اجراي طرح ارتقاء هتلينگ مراکز زير پوشش دانشگاه ها در راستاي برنامه تحول نظام سلامت و تجهيز بخش هاي  مختلف بیمارستان‌ها را گامي موثر در مسیر خدمت به مردم عنوان و خاطر نشان کرد: ساخت و تجهیز بخش‌های مختلف بیمارستانی و اعتبارات هزینه شده در این بخش‌ها نشان از اهمیت به حوزه بهداشت و درمان و مردم دارد.

گفتني است: در اين مراسم بهره برداري از طرح بازسازي کامل بخش ارتوپدي بيمارستان شهيد کامياب نيز با هزينه اي بيش از 8 ميليارد ريال آغاز شد.

اين بخش در قالب 60 تخت بستري، دو اتاق VIP باز راه اندازي شده و  بهسازي کامل زير ساختهاي بخش، تعويض تمامي تجهيزات و لوازم اتاق هاي بستري، و اصلاح نماي ظاهري از جمله اقداماتي به شمار مي رود که در اين بخش به اجرا در آمده است.