پايان مهر ماه آخرين مهلت شرکت در همايش ملي فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي

آخرين مهلت ارسال مقاله به همايش فرهنگ و تمدن پزشکي در عصر رضوي که آبان ماه امسال به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود، پايان مهر ماه اعلام شد.

به گزارش وب دا، اين همايش باهدف شناسایی دستاوردهای علمی وپیشرفت فرهنگی مسلمانان دردوره ای ازتاریخ اسلام بادرنظر داشتن نقش ائمه(ع)  و در محورهاي مرکز علمی پزشکی در عصر رضوی،آثار و دستاوردهای علمی پزشکی در عصر رضوی،روش ها و اصول پزشکی در عصر رضوی،آداب و سنت های پزشکی در عصر رضوی،مشاهیر (نام آوران،نام داران ) پزشکی درعصر رضوی و زمینه های فکری، فرهنگی و اجتماعی درعصررضوی برگزار مي شود.

معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با بيان اينکه  دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالهای گذشته، برپاکننده جشنواره‌های متعددی از جمله جشنواره شعر رضوی بوده است، اظهار داشت: با همکاری بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، برای این دوره، برنامه‌ای علمی ـ پژوهشی در نظر گرفته‌ایم که در آن فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی را به لحاظ شرایط تاریخی اعم از دوره امام رضا(ع) بررسی می‌کنیم.

حجت الاسلام دکتر ابراهيمي با اشاره به درخشش پزشکان مسلمان در عصر رضوی، خاطر نشان کرد: هدف کلی، نشان دادن فضای معنوی و علمی عصر امام رضا(ع) است که جایگاه فرهنگی و تمدنی علم پزشکی این دوره را در قالب همایش ارائه می‌دهیم.

بر اساس موافقت کمیسیون تخصصی فرهنگی ارتقای اعضای هیئت علمی، به اعضای هیئت علمی شرکت کننده در همایش کشوری فرهنگ و تمدن پزشکی در عصر رضوی 3.5 امتیاز فرهنگی اختصاص داده می شود.

علاقمندان براي دريافت اطلاعات بيشتر مي توانند به وب سايت همايش به نشاني http://cong-mccr.mums.ac.ir/fa/ مراجعه کنند.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )