نهاد رهبري دانشگاه علوم پزشکي مشهد آماده تعامل با تشکل هاي دانشجويي است

نخستين دیدار مسوول جدید نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی با اعضای معاونت دانشجویی- فرهنگی این دانشگاه، در محل دفتر نهاد رهبری انجام شد.

به گزارش وب دا، در این دیدار که با حضور حجت الاسلام دکتر ابراهیمی، حجت الاسلام دکتر طباطبایی دکتر شاکری و آقای صالح مقدم و مهندس اسماعیل زاده برگزار شد، زمینه های همکاری و تعامل فرهنگی دفتر نهاد با معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بررسی شد.

در این نشست، دکتر طباطبایی ضمن تاکید بر دیدگاه مستقل و فراجناحی  دفتر نهاد رهبری اظهار داشت: این دفتر آماده‌ی پذیرش و تعامل با همه‌ی تشکل ها و سلائق سیاسی می باشد.

آقای دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی- فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز با تاکید بر استقلال فعالیتهای دینی و فرهنگی دفتر نهاد رهبری، آمادگی این معاونت جهت ترویج و توسعه‌ی فعالیت های دینی- فرهنگی با مشارکت دفتر نهاد رهبری را اعلام داشت.