آغاز به کار کنگره سراسری انکولوژی و کنفرانس سرطان پرستاری در مشهد

چهاردهمین کنگره سراسری انجمن انکولوژی و هماتولوژی ایران همزمان با کنفرانس سالانه پرستای سرطان با حضور افزون بر 900 نفر از پزشکان متخصص رشته های مرتبط با سرطان و پرستاران این حوزه در مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سخنانی دراین کنگره گفت: سرطان یکی از بیماریهایی است که بیمار به محض اطلاع از آن به لحاظ روحی و روانی تحت تاثیر قرار می گیرد و باید حمایت های لازم از آن صورت گیرد.
دکتر محمد رضا دارابی افزود: مراحل تشخیص و درمان و عوارض ناشی از سرطان برای افرادی که در حوزه سرطان کار می کنند، مسوولیت خطیر و سنگینی است.
وی اظهار امیدواری کرد که این کنگره با ارائه تازه ترین اطلاعات روز دنیا پیرامون تشخیص و درمان سرطان، گامی در راستای درمان و بهبود این بیماران محسوب گردد.
وی خاطر نشان کرد:هم اکنون در بسیاری از رشته های تخصصی پزشکی در سطح کشور کمبود چندانی نداریم و شاید توزیع آنها مناسب نباشد اما در رشته هماتولوژی و انکولوژی (خون و سرطان بالغین) کمبود وجود دارد.
وی از مسوولان ذیربط تقاضا کرد که تعداد دانشجویان تخصصی در رشته انکولوژی و رادیولوژی را افزایش دهند تا مردم اقصی نقاط کشور از وجود همکاران بهره برند.
دبیرکنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران گفت: این کنگره به منظور ارائه تازه ترین دانش پزشکی پیرامون تشخیص و درمان سرطان با حضور پزشکان متخصص رشته های مرتبط به مدت سه روز برگزار می شود.
دکتر ابوالقاسم الهیاری افزود: در این کنگره حدود 600 پزشک شامل متخصصان مرتبط با تشخیص و درمان سرطان شامل خون و سرطان بالغین، متخصصان جراحی سرطان، پاتولوژی، رادیولوژی، پرتودرمانی و رادیوتراپی حضور دارند.
وی تعداد پرستاران شرکت کننده در کنفرانس پرستاری سرطان که همزمان با این کنگره در حال برگزاری است را 200 نفر عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: بحث و تبادل پیرامون سرطان های پستان، دستگاه گوارش، کلیه و مجاری ادراری، ریه، خون و بافت های لنفاوی مهم ترین محورهای کنگره مزبور به شمار می روند.
وی بیان کرد: از بین 200مقاله رسیده به دبیرخانه چهاردهمين کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران 78 مقاله در قالب پوستر و 9 مقاله به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.
الهیاری با اشاره به برگزاری پنج میزگرد تخصصی در طول برگزاری این کنگره گفت: تازه های تشخیص و درمان سرطان های پستان، ریه، روده بزرگ، معده، دستگاه اداری و تناسلی عناوین این میزگردها می باشند.
چهاردهمین کنگره سراسری انکولوژی و هماتولوژی ایران همزمان با کنفرانس سالانه پرستاری سرطان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا 24 مهرماه ادامه دارد.