ارائه خدمات درماني منسجم به کودکان در مرکز جامع تکامل دانشگاه علوم پزشکي مشهد

مدير سلامت جمعيت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از راه اندازي مرکز جامع تکامل کودکان به منظور تشخيص و درمان به موقع خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد احمديان اظهار داشت: با راه اندازي اين مرکز، تمامي کودکاني که با اختلالات تکاملي در مناطق زير پوشش دانشگاه مواجه هستند درمان و روند رشد آنان نيز پيگيري مي شود.

وي خاطر نشان کرد: این مرکز که با مشارکت معاونت هاي آموزشي ، بهداشتي و درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد در کلينيک سرور  راه اندازي شده و سعی دارد با مداخله به موقع در جهت اصلاح یا کاهش مشکلات تکاملی کودکان، از بروز معلولیت های ناشی از این اختلالات پیشگیری کند.

مدير سلامت جمعيت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تصريح کرد: در اين مرکز کارشناسان بهداشتي، متخصصين اطفال مستقر بودند و در صورت نياز کودکان را به فوق متخصصين اعصاب کودکان ارجاع مي دهند.

دکتر احمديان خاطر نشان کرد: همچنين در اين مرکز، کارشناسان گفتار درماني و کاردرماني نيز در صورت نياز به کودکان خدمات ارائه مي دهند.

دکتر محمد احمدیان افزود: تمامی کودکانی که نتایج تست غربالگری ASQ انجام شده در پایگاه ها و مراکز بهداشتی آنها مشکل دار اعلام شده است، مي بايست به مرکز جامع تکامل، براي بررسی و تشخیص نهایی ارجاع داده شوند.

شایان ذکر است در حال حاضر این مرکز سه روز در هفته در محل کلینیک سرور واقع در خیابان 17 شهریور مشهد فعال و آماده پذیرش کودکان ارجاعی است.