اهداي عضو، آخرين درس معلم مشهدي به شاگردانش

اهداي اعضاي بانوي معلم و ورزشکار مشهدي به شش بيمار نيازمند به عضو جاني دوباره بخشيد.

به گزارش وب دا، اعضاي زنده ياد ربابه بهشتي قله زو 27 ساله که بر اثر سکته مغزي دچار مرگ مغزي شده بود به بيماران اهدا شد و اين آخرين درسي بود که اين مرحومه در کلاس درس زندگي به شاگردانش داد.

بانويي که به اذعان نزديکان و بسياري از دوستانش مهربانيش زبانزد خاص و عام بود سعادت اين را پيدا کرد که در ماه شهادت و ايثار، خانواده اش راضي به اهداي عضو وي شدند.

مسئول واحد فراهم آوري اعضاي پيوندي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين زمينه اظهار داشت: در پانصدو سي ونهمين(539) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ دبير آموزش و پرورش و ورزشکار ربابه بهشتي قله زو  27 ساله ، ساکن مشهد كه از بیمارستان فارابي به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهيم خالقي خاطر نشان کرد:کلیه های زنده یاد ربابه بهشتي قله زو  به خانم 47 ساله و آقاي 21 ساله ساکن مشهد که سالها از نارسایی کلیه رنج میبردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند شد.

وي گفت: کبد زنده ياد ربابه بهشتي نيز  در بيمارستان منتصريه  به خانم 60 ساله ساکن نيشابور اهداء و پيوند شد و به نامبرده زندگي دوباره بخشيد.

مسئول واحد فراهم آوري اعضاي پيوندي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه قرنيه هاي اين مرحومه جهت پيوند به  بيمارستان خاتم الانبياء ارسال  شد تصريح کرد: همچنين  قسمتي از پوست اين بانوي مرحوم  به بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) جهت پيوند ارسال شد.

هر چند که مسئول واحد فراهم آوري اعضاي پيوندي دانشگاه علوم پزشکي مشهد و ديگر مسئولان فعال اين زمينه در کشور بر اين عقيده اند که رضايت به اهداي عضو نسبت به سالهاي گذشته از شرايط بهتري برخوردار است اما اگر اين فرهنگ در کشور به صورت جامع تر گسترش يابد ديگر شايد بيماري در انتظار دريافت عضو نماند.

بر اساس آمار ها در حال حاضر سالانه 15 هزار نفر به دليل مرگ مغزي جان خود را از دست مي دهند و اين در حالي است که خانواده 10 درصد اين تعداد نسبت به اهداي عضو رضايت مي دهند.