رعايت اصول بهداشتي، مهمترين اصل در پيشگيري از بروز بيماريهاي منتقله از غذا و آب

مدير گروه پيشگيري از بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد بر رعايت بهداشت و توجه به غذاي مصرفي در ماههاي محرم و صفر به منظور پيشگيري از بيماريهاي گوارشي تاکيد کرد.

به گزارش وب دا، دکتر صادقي با اشاره به اينکه در ايام سوگواري سرور و سالار شهيدان، توزيع نذورات گسترش مي يابد خاطر نشان کرد: عزاداران بايد نسبت به بهداشتي بودن مواد غذايي نذري توجه ويژه اي داشته و  از انباشته کردن نذورات نيز اجتناب کنند.

وي با اشاره به اينکه به منظور جلوگيري از بيماري هاي گوارشي در تمامي مراحل توليد، توزيع و مصرف مواد غذايي بايد نکات بهداشتي رعايت شود تصريح کرد: استفاده از ظروف يک بار مصرف با پايه گياهي و اجتناب از مصرف مايعات و مواد غذايي داغ در ظروف پلاستيکي از ديگر نکاتي است که بايد شهروندان به آن توجه داشته باشند.

مدير گروه پيشگيري از بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تاکيد کرد: رعایت نکردن ضوابط بهداشتي از جمله بهداشت فردي، محيطي و مواد غذايي در اماکن و مراسم هاي عمومي موجب بروز مسموميت هاي گسترده خواهد شد.

تا کنون بيماري گوارشي همه گير در شهر مشهد گزارش نشده است

مدير گروه پيشگيري از بيماريهاي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پاسخ به اين سوال که آيا به بيماري گوارشي از خانواده " آنتروويروس" در مشهد شايع شده است يا خير اظهار داشت: اين بيماري خاص فصل پاييز و به دليل مصرف انگور است اما تا کنون شيوع اين بيماري در شهر مشهد گزارش نشده است.

دکتر صادقي خاطر نشان کرد: شايع شدن يک بيماري تعاريف و استانداردهاي خاص خود را دارد اما لازم است که شهروندان به منظور پيشگيري از بيماريهاي گوارشي نسبت به رعايت مسائل بهداشتي دقت لازم را داشته باشند.