انتشار فصلنامه انگليسي زبان Nanomedicine Journal

چهارمين  شماره از جلد دوم فصلنامه انگليسي زبان  Nanomedicine Journal دانشگاه علوم پزشکي مشهد منتشر شد.

به گزارش وب دا، مجله Nanomedicine Journal تاکنون علاوه بر کسب امتیاز علمی، پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت، در پایگاههای Chemical Abstract, ISC (Islamic World Science Citation Database) , DOAJ, EBSCO, Magiran, , Google Scholar ,MJL (medical-journals-links) وIranMedex  نیز نمایه شده است.

با رايزني انجام شده با ستاد ویژه توسعه فناوری نانو رياست جمهوري به منظور حمایت از مجله Nanomedicine Journal، مبلغ هشت ميليون ريال به نويسنده مسئول کليه مقالات چاپ شده اين مجله پرداخت خواهد شد.

فهرست مقالات این مجله و نسخه الکترونیکی آن از طریق پایگاه اینترنتی نشریه به نشاني  http://nmj.mums.ac.ir قابل دریافت است. محققان و پژوهشگران می‌توانند برای آگاهی از شرایط ارسال مقاله به بخش راهنمای ارسال مقالات اين سايت مراجعه نمایند.

در حال حاضر تحقیقات زیادی در زمینه‌های کاربرد فناوری نانو در پزشکی ، داروسازی و علوم پایه در کشور در حال انجام است‏، از اینرو انتشار مجله‌ای تخصصی برای انتشار این دسته از مقالات کمک بزرگی به پیشرفت این علم در کشور خواهد کرد.
این فصلنامه به همت مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و به سردبیری دکتر محمد رمضانی منتشر می‌شود.