راه اندازي کلينيک درد در بيمارستان امام رضا(ع) مشهد

به منظور ارائه خدمات تخصصي به بيماران، کلينيک درد در بيمارستان امام (ع) از مراکز زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد راه اندازي شد.

به گزارش وب دا، فلوشيپ فوق تخصصي کنترل و درمان درد و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: درد برای بسیاری از بیماری ها زنگ خطر محسوب شده و فرد را وادار به پیگیری درمان می کند اما اگر پس از آغاز درمان این زنگ خاموش نشود خود میتواند به معضلی بزرگ برای بیمار تبدیل شود.

دکتر مهرداد مکرم با بیان اینکه امروزه سنجش درد در بیمارستانهای پیشرفته بعنوان علامت حیاتی پنجم در کنار (ضربان قلب ، تعداد تنفس ، دمای بدن و فشار خون )در برگه بیماران ثبت می شود افزود : در صورت درد بیش از مقدار معین با کلینیک درد تماس گرفته میشود .

دکتر سیما افتخار زاده فلوشیپ فوق تخصصی کنترل و درمان درد نيز افزود:بیماران با دردهای مزمن مانند دردهای رادیکولرکمری و گردنی مرتبط با دیسک هرنیاسیون -درد مفاصل (شانه ، لگن ، زانو، آرنج )-دردهای مزمن پس از عمل جراحی –دردهای نوروپاتیک (نورالژی پس از زونا ،نورالژی تری ژمینال) –نوروپاتی دیابتی –دردهای مقاوم به درمان درد در بیماران مبتلا به سرطان  و...در این کلینیک درمان می شوند.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: فلوشیپ درد پس از معاینه بیمار و در صورت عدم پاسخ مناسب دارویی از اقدامات اینترونشنال درد همچون رادیوفرکوئنسی نورولیز – بلوک عصبی – لیزر دیسککتومی –اوزون دیسککتومی –اوزون تراپی -  پمپهای اینتراتکال واپیدورال مداوم –ترانس فورامینال اپیدورال و ... استفاده مي نمايد.

وی خاطرنشان کرد : این اقدامات مداخله ای در زمینه درد نیازمند فلوروسکوپی ، سونوگرافی ، رادیوفرکانسی ، دستگاه مولداوزون و ...می باشد که باهمت گروه بیهوشی و درد بیمارستان امام رضا (ع) فراهم شده است .

این کلینیک  دارای اتاق معاینه ، واحدتشخیصی رادیولوژی ( شامل سونوگرافی و فلوروسکوپی ) اتاق عمل سرپایی (ماشین بیهوشی وتجهیزات) واحد درمان مداخله ای ( دستگاه مولداوزون درحال حاضر ومقدمات تهیه لیزر و رادیوفرکونسی) است.

گفتنی است : ساعات کارکلینیک درد همه روزه عصر به جز ایام تعطیل در محل کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام رضا (ع) فعال می باشد.