حضور پررنگ نیروهای اورژانس 115 در میان عزاداران حسینی

مدیر حوادث و فوریتهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: در طی تاسوعا و عاشورای حسینی پایگاههای اورژانس 115 با حداکثر ظرفیت به ارائه خدمت به شیفتگان و عزاداران حسینی پرداختند.

به گزارش وب دا، دکتر وفایی نژاد گفت: در روزهاي تاسوعا و عاشورایحسینی  64 دستگاه آمبولانس فعال در شهرستان مشهد ، همراه با یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و موتور آمبولانس فعالیت شبانه روزی داشته و بالگرد اورژانس هوایی نیز آماده ارائه خدمت  بود.

وی با اشاره به اینکه به صورت ویژه 15 دستگاه آمبولانس 115 و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در دو حلقه در میادین و تقاطع های اطراف حرم مطهر مستقر شدند ، خاطر نشان کرد: میدانهای قدس، بسیج، 15 خرداد، طبرسی، شهداء، توحید، فردوسی و تقاطهای چهارراه مقدم، چهارراه دانش،چهارراه برق، نواب صفوی، پنجراه، چهارراه مصلی، چمن و چهارراه شهداء از جمله مکانهایی بود که آمبولانسها و نیروهای اورژانس 115 برای پوشش بهتر استقرار داشتند.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه با اعلام پوشش جاده ای اورژانس 115 در جاده های استان اظهار کرد: 15 دستگاه آمبولانس جاده ای در محورهای منتهی به مشهد در کنار جاده با حفظ آمادگی اعزام به عنوان پشتیبان آمبولانسهای مشهد، مستقر بودند که البته از ساعت 18 عصر با تثبیت وضعیت، آمبولانس های جاده ای و از ساعت 21 آمبولانسهای مستقر در میادین و تقاطع ها با هماهنگی مسئولین نظامی و انتظامی به صورت تدریجی  به پایگاه های خود مراجعت نمودند.

قابل ذکر است در ساعت 10 صبح روز عاشورا ، رشیدیان استاندار خراسان رضوی ضمن حضور در مرکز کنترل ترافیک مشهد در جریان اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای استقبال از زائرین حضرت ثامن الحجج (ع) و عزاداران حسینی قرار گرفت .

تصاویر زیر مربوط به دوربین های مرکز کنترل ترافیک مشهد می باشد