رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکي مشهد در همکاری های بین المللی و ميزان استناد به مقالات

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: به همت اعضاي هيات علمي، محققان و پژوهشگران ، رتبه نخست در همکاری های بین المللی و  ميزان استناد به مقالات به اين دانشگاه اختصاص يافته است.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تفقدي با اشاره به اينکه در سال جاري با تلاش هاي انجام شده برای نخستین بار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به رتبه سوم صعود کرد گفت: بر اساس تازه ترین ارزیابی سالانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کشور، دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مشهد به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کرده اند.
وی خاطر نشان کرد: این در حالی است که پیش از این دانشگاه علوم پزشکی مشهد رتبه پنجم کشور را داشت و دانشگاههای علوم پزشکی شیراز و اصفهان پس از تهران و شهید بهشتی به ترتیب رتبه های سوم و چهارم را داشته اند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي مشهد تعداد مقالات و تولیدات علمی، جوایز معتبر بین المللی، فناوری علمی تولیدات، تعداد استناد به مقالات بین المللی، چاپ تعداد مقالات در دانشگاههای برتر بین المللی و همکاریهای بین المللی را از جمله معیارهای این ارزیابی عنوان کرد.
دستيابي به مرجعيت علمي مهمترين چشم انداز ترسيم شده

وی مرجعیت علمی دانشگاهها را چشم انداز کشور ذکر کرد و گفت: هم اکنون ایران به لحاظ تولید کمی و کیفی علم،رتبه نخست را در منطقه داشته و بالاتر از کشورهایی مثل ترکیه قرار دارد.
دکتر تفقدی افزود: توجه به رتبه بندی معتبر جهانی مانند رتبه بندی های شانگهای، تایمز و سایماگو برای رسیدن به مرجعیت علمی از اهمیت بسزایی برخوردار است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون رتبه های خوبی را در این خصوص کسب نموده است.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودجه پژوهشی این دانشگاه در سال گذشته را 90 میلیارد ریال عنوان و اظهار کرد: اعتبارات پژوهشی این دانشگاه در سال جاری 150 میلیارد ریال تعیین شده است.
وی گفت: کمتر از یک درصد از کل بودجه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حوزه پژوهش اختصاص می یابد که رقم پایینی است و تقریبا در تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور این موضوع حاکم است.