قدرداني استاندار خراسان رضوي از دانشگاه علوم پزشکي مشهد

استاندار خراسان رضوي از تلاش هاي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در کسب رتبه سوم پژوهشي در ميان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور تقدير و تشکر کرد.

به گزارش وب دا، علي رضا رشيديان با ارسال نامه اي به دکتر مصطفي مهرابي بهار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد ضمن تبريک کسب اين عنوان و ارتقاء دانشگاه در جديدترين رتبه بندي پژوهشي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور از رييس دانشگاه، معاونين،اعضاي هيات علمي، کارکنان، دانشجويان و محققين تقدير و تشکر نموده است.

متن اين نامه بدين شرح است:

برادر گرامي جناب آقاي دکتر مصطفي مهرابي بهار

رييس محترم دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني مشهد

با سلام و احترام

پژوهش زير بناي همه ي پيشرفت هاي کشور در توسعه ي علمي، فناوري و نوآوري است. نظر به اينکه در آخرين رتبه بندي پژوهشي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور، دانشگاه علوم پزشکي مشهد به رتبه سوم ارتقاء يافته است، ضمن عرض تبريک، لازم مي دانم مراتب تقدير و تشکر خود را از جنابعالي، معاونين محترم و کليه اعضاء هيات علمي، همکاران و دانشجويان و محققين محترم آن دانشگاه اعلام نمايم.

کسب اين رتبه که نتيجه افزايش کمي و کيفي توليد علم، ارتباطات علمي بين المللي و گسترش زير ساختهاي پژوهشي است، يکي از دستاوردهاي مهم دانشگاه در سال جاري و مرهون تلاش و زحمات حوزه مديريت جنابعالي و همراهي اعضاي محترم هيات علمي و دانشجويان عزيز مي باشد. توفيق روز افزون خانواده بزرگ دانشگاه را در ارتقاء جايگاه علمي و پژوهشي و رسيدن به جايگاه شايسته نام و اعتبار دانشگاه علوم پزشکي مشهد از خداوند منان مسئلت مي نمايم.