با همکاري آلمان،برگزاري کارگاه اقتصاد سلامت و داده کاوی در دانشکده بهداشت مشهد

کارگاه آموزشی" اقتصاد سلامت و داده کاوی" به صورت مشترک ميان گروه علوم مدیريت و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه هاي درسدن و کارلسروهه کشور آلمان  برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر الکساندر کارمان استاد  گروه اقتصاد دانشگاه درسدن، در این نشست آموزشی که در تالار کیخسروی  بیمارستان امام رضا (ع )برگزار شد،مدل های پیش بینی اقتصادی برای بحث عوامل موثر بر هزینه اثر بخشی  و کارایی مراکز مراقبت از سالمندان  و عوامل موثر بر پیش بینی مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن  را بیان کرد.

در ادامه دکتر نخعی زاده استاد گروه اقتصاد و مدیریت از دانشگاه کارلسروهه آلمان نیز به مفاهیم پایه داده کاوی در نظام سلامت پرداخت.

دکتر حسین ابراهیی پور معاون آموزشی دانشکده بهداشت در حاشیه  این کارگاه اظهار کرد: این کارگاه  پیرامون ثبت داده کاوی  و اقتصاد سلامت تبادل نظر داشت و موضوعات مورد بحث  آن درخصوص مطالعات آینده وهمچنین نیازهای آتی ، از قبیل تفاوت تعداد متخصصان، نیروی انسانی ، بیمارستانها ،تعداد تخت ها،.. در حوزه سلامت بود.

دکتر وفایی مدیر گروه علوم اقتصاد و مدیریت دانشکده بهداشت نيز ابراز امیدواری کرد که این کارگاه آغازي برای ارتباطات آینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دیگر دانشگاه ها برای حرکت به سمت مباحث جدید حوزه سلامت باشد،تا دانشجویان فعاليتهاي تحقیقاتی خود را به سمت نیازهای واقعی کشورمان سوق بدهند.

وی درادامه یادآور شد شرکت کنندگان این کارگروه دو روزه دانشجویان کارشناسی ارشد اقتصاد سلامت،مدیریت خدمات بهداشتی، و انفورماتیک پزشکی ودیگر اساتید علاقمند این حوزه بودند.