همايش کاربرد پروبيوتيک ها در پزشکي در دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود

همايش کاربرد پروبيوتيک ها در پزشکي به همت گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

به گزارش وب دا، دانشيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد و فوق تخصص آلرژي و ايمني شناسي باليني اظهار داشت: اين همايش با محوريت کاربرد پروبيوتيک ها در پيشگيري و درمان بيماري هاي گوارشي، آلرژيک، عفوني، اصول تجويز،‌ارائه تجربيات، تجويز منطقي پروبيوتيک ها و اشکال دارويي موجود، معرفي محصولات جديد و کاربردهاي نوين و نگاهي به آينده 14 آبان در تالار شهيد چمران بيمارستان قائم برگزار مي شود.

دکتر آهنچيان  با اشاره به اينکه اين همايش داراي 4 امتياز باز آموزي است خاطر نشان کرد: در اين همايش تلاش شده است جنبه هاي کاربردي و عملي پروبيوتيک ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گيرد.

وي  تصريح کرد: تحقيق و پژوهش در زمينه پروبيوتيک ها از سال 1382 در اين دانشگاه آغاز شد و تا کنون مقالات و تحقيقات متعددي در اين زمينه انجام شده است به طوري که در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکي مشهد به عنوان دانشگاه پيشرو در اين زمينه به شمار مي رود.

دکتر آهنچيان برگزاري نشست پرسش و پاسخ  از ديگر برنامه هاي اين همايش است تاکيد کرد: در اين همايش پزشکان عمومي، متخصصان و فوق متخصصين، گروه هاي داروسازي و همچنين پرستاران مي توانند شرکت کنند.

علاقمندان مي توانند براي نام نويسي در سامانه بازآموزي کشوري به نشاني www.ircme.ir مراجعه کنند.