افتتاح مرکز مشاوره آمار و روش تحقیق دانشگاه علوم پزشکي مشهد

همزمان با روز جهاني آمار، مرکز مشاوره آمار و روش تحقيق در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد افتتاح شد.

به گزارش وب دا، استاد گروه آمار زيستي و مسئول مرکز مشاوره و روش تحقيق دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: اين مرکز به منظور تعمیق دادن کمی و کیفی به پژوهشهایی که  در دانشگاه انجام میشود و همچنین برای سهولت دسترسی  دانشجویان تحصیلات  تکمیلی و اعضای هیات علمی ، تحت نظر گروه آمارزیستی در دانشکده بهداشت افتتاح شده است.

دکتر حبیب اله اسماعیلی  با اشاره به اينکه در اين مرکز در حال حاضر  خدماتي از جمله مشاوره در پروپوزال نویسی ، تجزیه و تحلیل آماری ارائه مي شود افزود:  راهنمايي در امر مقاله نویسی و ترجمه نيز از برنامه هاي آينده اين مرکز به شمار مي رود.

وی خاطر نشان کرد : کارشناسان این مرکز روزانه از ساعت 8 الی 16  پاسخگوي سوالات و مشکلات  تحقیقات  مراجعه کنندگان هستند.