همکاري اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در تاليف يک کتاب بين المللي

کتاب بين المللي PROBIOTOCS,PREBIOTICS, AND SYNBIOTICS Bioactive Foods in Health Promotion" "با همکاري اعضاء هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تاليف شد.

به گزارش وب دا،فصل 42 اين کتاب با موضوع نقش پروبيوتيک ها و پربيوتيک ها در پيشگيري از عفونتهاي ويروسي"probiotics and prebiotics for prevention of viral respiratory tract infections" به همت دکتر حميد آهنچيان دانشيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد و فوق تخصص آلرژي و ايمني شناسي باليني و دکتر سيد علي جعفري فوق تخصص گوارش و کبد کودکان و دانشيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد نگارش شده است.

اين کتاب که نويسنده اصلي آن رونالد رز واتسون از دانشگاه آريزوناي آمريکاست در انتشارات الزيور(ELSEVIER) به چاپ رسيده و به عنوان رفرانس سال 2016 در زمينه پروبيوتيک و پربيونيک  معرفي شده است.

دکتر سيد علي جعفري فوق تخصص گوارش و کبد کودکان و دانشيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد در اين زمينه اظهار داشت: بيش از 10 سال است که در زمينه تاثير پروبيونيک و پربيوتيک در پيشگيري و درمان بيماريها در دانشگاه علوم پزشکي مشهد تحقيق مي شود و تا کنون مقالات متعددي در اين زمينه به چاپ رسيده است.

وي خاطر نشان کرد: با درخواست استاد دانشگاه آريزوناي آمريکا از سال گذشته کار تحقيقاتي براي اختصاص يک بخش از اين کتاب به نقش پروبيوتيک ها و پربيوتيک ها در پيشگيري از عفونتهاي ويروسي انجام شد که پس از ارسال و تاييد مطالب در اين کتاب به چاپ رسيد.

دکتر سيد علي جعفري با اشاره به سابقه تاريخي ايران در زمينه پروبيوتيک ها اظهار اميدواري کرد: که با تلاش اعضاي هيات علمي دانشگاه بتوانيم که به جايگاه محوري و تاريخي کشورمان در اين زمينه دست پيدا کنيم.